Fashion

Dit vindt Miranda Kerr van Katy Perry als stiefmoeder van haar kind

Na een huwelijk van drie jaar zijn de knappe Miranda Kerr en Orlando Bloom in 2013 uit elkaar gegaan. En nu laat ze weten wat ze van Orlando’s nieuwe liefde Katy Perry vindt.

Het contact tussen het voormalige koppel Miranda Kerr en Orlando Bloom lijkt nog erg goed te zijn, maar dat kan ook niet anders met een zoontje van zes jaar die ze samen opvoeden. Opmerkelijk is het wel, de relatie is volgens het Australische model inmiddels namelijk meer gaan lijken op een broer zus verhouding. “We are a modern family. Orlando and I, we’re literally like family. Like a brother. It’s very weird, but we really care for each other and have a great relationship, so we’re very lucky.”

Miranda waardeert Orlando's nieuwe vriendin Katy Perry dan ook en zei afgelopen vrijdag op een evenement in Hollywood over het stel: “Yeah, they’re great. They get along really well.” Veel heeft ze er natuurlijk niet over te zeggen aangezien ze zelf ook dolgelukkig is met Evan Spiegel, de oprichter van Snapchat. En hoewel ze eerst nogal voorzichtig was met het voorstellen van een nieuwe partner aan haar zoontje, geniet ze er nu volop van om ze samen te zien. “I wanted to be certain our relationship was serious.” 

Beeld thumb: Pexels

Deel dit artikel
Back to top