Fashion

David Beckham en Victoria Beckham bevestigen hun liefde voor elkaar op deze romantische manier!

Na een huwelijk van bijna 18 jaar zijn David Beckham en Victoria Beckham nog steeds smoorverliefd op elkaar. De twee zijn zelfs zo gelukkig dat ze hun trouwgeloften opnieuw hebben afgelegd.

In een zeldzaam interview met BBC Radio 4 vertelt de voetballer openhartig over zijn vier geweldige kinderen en onthult hij meer over de relatie met zijn vrouw Victoria. Zo deed David een boekje open over de eerste dates van hem en de Posh Spice, die voornamelijk bestonden uit lange gesprekken in het park. Daarnaast onthulde de spetter dat de agent van Victoria destijds heel beschermend was over de zangeres en dat de manager hun relatie daarom buiten de media wilde houden.

Maar hetgeen dat de meeste tongen losmaakte uit het interview was toen David aan het licht bracht dat hij en zijn vrouw hun trouwgeloften opnieuw hebben afgelegd. In tegenstelling tot hun uitbundige bruiloft in 1991, was dit een kleine aangelegenheid. “We did throw a lot at our first wedding. We have renewed our vows since then and it was a lot more private, there were about six people in our house”, beschrijft David.

Ook onthulde de sporter wat volgens hem het geheim is achter een goed huwelijk. “We all know marriage is difficult at times and it’s about working through it. We know each other better than anyone knows us.” David tilt hiermee de lat voor 's werelds beste echtgenoot weer een stukje hoger. 

Beeld Thumb: Pexels

Deel dit artikel
Back to top