Fashion

DEAL! Kate Moss krijgt een eigen collectie bij Nikkie

Eerder werd al bekend dat Nikkie Plessen supermodel Kate Moss aan de haak had geslagen als het gezicht voor haar eigen label NIKKIE. Maar daar blijft het niet bij!

Gisterenavond laat werd duidelijk dat Kate Moss een eigen collectie krijgt bij NIKKIE. Het model der modellen, het model dat sinds de jaren '90 alle covers van magazines siert, het supermodel dat wereldwijd aanbeden wordt en voor menigeen een inspiratiebron is heeft samen met Nikkie Plessen haar favorites-lijn samengesteld! Vanaf juli 2017 zal deze collectie onder de naam ‘Selected by Kate Moss’ in de winkels hangen en daar heeft Nikkie Plessen toch iets bijzonders weten te bereiken waar menig ontwerper behoorlijk jaloers op zal zijn!

De nieuwe lancering en samenwerking tussen het blonde duo werd gisterenavond bekend gemaakt tijdens een private cocktail party in het Soho House in Berlijn. Kate Moss en Nikkie Plessen deden samen de aankondiging ten overstaande van prominenten uit de internationale modewereld. Zo was bijvoorbeeld Charlotte Tilbury, make-up artist van onder andere Jennifer Lopez, Kim Kardashian en Blake Lively bij het modefeestje aanwezig.

Wat kunnen we verwachten van ‘Selected by Kate Moss’? Denk aan de stoere en vrouwelijk stijl van Kate Moss. Jasjes, jurken, rokjes, broeken en top die aansluiten bij de signature look van het supermodel. “Kate Moss is altijd een inspiratie voor mij geweest, omdat ze alles is wat ik met mijn label wil uitstralen: stoer en sterk, maar ook vrouwelijk en sexy. Dat ik nu met haar een aparte collectie heb mogen samenstellen in het normale NIKKIE prijssegment, is natuurlijk waanzinnig”, aldus Nikkie Plessen. Een prestatie om trots op te zijn.

'Selected by Kate Moss' vind je vanaf jullie in alle NIKKIE-winkels en warenhuizen en zal in dezelfde prijsklasse vallen zoals je van andere NIKKIE-collecties gewend bent.

Beeld: via Nikkie Plessen

Deel dit artikel
Back to top