Fashion

De underboob van Karl Lagerfeld is nu al het mode-item van het jaar

Wellicht is het je op gevallen toen je voor het tijdschriften vak in de boekwinkel stond. De gestreepte crop top van Fendi siert namelijk maar liefst drie modecovers deze maand.

Het gaat om een crop top van Fendi uit de spring 2017 collectie en tot dusver, het is pas januari, verscheen de gekleurde top al op 3(!) covers. Gwyneth Paltrow was de eerste die met het mode item op de cover van InStyle verscheen, maar niet veel later werd de blonde actrice al opgevolgd door Rosie Huntington-Whiteley met haar cover van Elle UK.

Beeld: Instyle

Beeld: Elle UK

Vervolgens werd ook Shailene Woodley gehuld in de Fendi top op de cover van Elle geplaats. Maar niet iedereen is even lyrisch over het ontwerp. “The worst top” en “That’s just a band of fabric. You know that, right?”. Ergens is dit terecht commentaar. Wat was precies het idee van Karl Lagerfeld toen dit design zich in zijn brein ontwikkelde? Zocht hij naar een chique manier om de underboob wat extra aandacht te geven?

Beeld: Elle

Beeld Fendi via Getty Images

Niet alleen de covers lopen met de Fendi crop top weg, maar ook de editorials gaan met de korte sweater aan de haal. Zo verscheen het roze exemplaar in W Magazine en in een modespread van Harper’s Bazaar.

 

@harpersbazaarus Dec/Jan by Daniel Reira wearing : Fendi

Een foto die is geplaatst door Aamito Lagum (@aamito_lagum) op

Deel dit artikel
Back to top