Fashion

Dit zijn de bizarre tijden waarop beroemdheden opstaan en naar bed gaan

Een goede nachtrust is een van de belangrijkste dingen die er zijn. Je kunt dan ook beter een ontbijtje of een sportsessie overslaan dan je nachtelijke rust.

Sommige celebrities lijken het hier niet mee eens te zijn en gaan dan ook op de meest bizarre tijden slapen. Van zeven uur 's avonds tot twee uur 's nachts, dit zijn de meest vreemde slaappatronen van de celebs.

Anna Wintour
De hoofdredactrice van de Amerikaanse Vogue heeft een strak schema waar ze zich elke dag aan houdt. Anna Wintour ligt dan ook elke avond om 22:00 uur al in bed zodat zij de volgende ochtend om 05:00 uur kan opstaan om een potje te tennissen. Ook de dochter van de modekoningin staat elke ochtend vroeg op. "You just feel like a superior person [when you're up early]," aldus de 29-jarige Bee Shaffer.

Mariah Carey
In een interview met V Magazine heeft de 'All I Want for Christmas' zangeres laten weten dat ze elke avond om 19:00 uue al in bed ligt omdat ze rond 05:00 uur alweer wakker wordt. Voor grote optredens slaapt Mariah zelfs vijftien uur in een kamer waar twintig luchtbevochtigers in staan. De bevochtigers zouden ervoor zorgen dat de zangeres minder last heeft van een droge keel.

Oprah Winfrey
Wij vragen ons af hoe Oprah er zo goed uit kan zien met maar vijf uur slaap per nacht. De presentactrice gaat elke dag pas om 02:00 uur naar bed en wordt 's ochtend op een hele specifieke tijd tussen 07:15 en 07:23 uur alweer wakker.

Kim Kardashian
In een dagboek dat de realityster voor Harper's Bazaar heeft bijgehouden, laat ze weten dat ze elke dag tussen 22:00 en 23:00 naar bed gaat. Kim staat vervolgens de volgende dag om 06:00 op om weer voor haar twee kindjes te zorgen. 

Martha Stewart
TV persoonlijkheid en ex-model Martha Stewart claimt dat ze slechts vier uur per nacht slaapt en elke ochtend tussen 04:30 en 05:00 opstaat. Dat zou betekenen dat ze pas na twaalven gaat slapen elke avond. Wij snappen niet hoe ze het volhoudt.Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top