Fashion

Kylie Jenner ontkent alle geruchten maar ziet er verdacht rondborstig uit

Afgelopen week werd het jongste Jenner zusje nog gezien met haar signature donkere lokken terwijl ze glitterde tijdens de after party van Golden Globes. Inmiddels heeft Kylie Jenner een nieuwe coupe en wel een kort platina blond kapsel. Maar, dat is niet het enige dat nieuw lijkt te zijn aan Kylie.

De tiener met de velen miljoenen op haar bankrekening was in Los Angeles om daar een aantal opnames te maken toen de realityster verschillende kiekjes maakten die voor veel fans als opvallend werden beschouwd. Kylie Jenner trok de aandacht in een strakke zwarte top waarin haar enorme boezem meer dan zichtbaar was.

Volgens Kylie heeft ze haar nieuwe borsten niet te danken aan een cosmetische ingreep, maar is het simpel weg “that time of the month”. Toch kunnen fans zich daar maar weinig bij voorstellen en gaat het internet los. “She has ruined her body”, klinkt het van alle kanten. Kylie lag eerder onder vuur toen ze ontkende gebruik te hebben gemaakt van lip fillers, fans zijn daardoor niet zo zeker van deze nieuwe statement.

Only time will tell, voor alsnog houdt de reality ster het erop dat het allemaal puur natuur is.

 

Who's watching @revengebody tonight on E! ?! I know I am 😜

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

 

👩🏼

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top