Fashion

Je kunt nu de iconische tule rok van Carrie Bradshaw kopen!

Het is een van de meest fashionable tv-momenten uit de geschiedenis. De opening credits van Sex and the City waarin Carrie Bradshaw een lieftallige tule rok draagt en loopt in een paar killer heels om haar outfit af te maken. Welnu, we hebben goed nieuws voor de liefhebbers van de jaloersmakende tutu! Je kunt 'm namelijk gewoon online bemachtigen!

Hoewel menig fashionista een moord zou doen voor deze geliefde rok, was de originele rok destijds een koopje. Patricia Field, de costume designer van de populaire show, liet weten dat ze indertijd slechts 5 dollar had betaald voor de iconische witte rok. 

De tule rok werd binnen no-time zo geliefd dat Patricia een soortgelijke versie van de rok creëerde en deze begon te verkopen op haar website Patriciafield.com en laat deze website ook nog eens wereldwijd verzenden. Helaas is deze rok niet goedkoop. Voor de tule outfit moet je een bedrag van maar liefst $140-, neerleggen, wat omgerekend €132-, is. Tja, je moet wel even diep in de buidel tasten, maar dan heb je ook wat. 

Beeld Thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top