Fashion

Deze Harry Potter Bed & Breakfast is beter dan de common room van Griffoendor

Heb jij ook altijd gedroomd van een verblijf in Zweinstein? Boek dan maar alvast je ticket voor de Zweinsteinexpres want deze Bed & Breakfast laat al je Harry Potter dromen uitkomen.

Elke dinsdag en donderdag worden de eetkamers van de Llety Cynin Bed & Breakfast in South West Wales omgetoverd tot de Great Hall en Common Rooms voor een bijzondere Harry Potter high tea. Zodra je de B&B binnenstapt word je onder een van de vier huizen gesorteerd en mag je plaatsnemen aan een van de tafels van jouw huis in de Great Hall of Common Rooms.

Tijdens de high tea kun je genieten van allemaal gerechten die zo uit de Harry Potter wereld lijken te komen. Van boterbier tot screaming baby cakes en tante's triffle, letterlijk alles is op de tovenaarswereld geïnspireerd en wordt geserveerd in heuse uilenkooien.

Voor de echte Harry Potter fans is het ook mogelijk om een overnachting bij de B&B te boeken. De overnachting is inclusief de high tea en mochten er kleintjes zijn die meegaan dan krijgen die zelfs een Harry Potter boek mee naar huis. Wil je een high tea of overnachting willen boeken kun je er maar beter snel bij zijn, want het overgrote deel zit al volgeboekt. 

 

Our #commonroom is all setup for the #WizardsTea. This is where it will be served every Tuesday and Thursday. What do you think?

Een foto die is geplaatst door Llety Cynin (@lletycynin) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top