Fashion

Bella en Gigi Hadid vormen een duo in de nieuwe campagne van Moschino

De Hadid zusjes hebben beiden al een enorme hoeveelheid aan opdrachten binnengesleept, maar tegenwoordig worden ze ook als duo geboekt en dat levert dit resultaat op.

Het luxe Italiaanse merk Moschino heeft net haar Spring 2017 campagne gelanceerd en niemand minder dan Bella en Gigi Hadid vormen het gezicht. De Victoria’s Secret Angels hoeven niet veel meer te doen dan zichzelf te zijn. Terwijl ze zich als supermodellen door de paparazzi wanen, legt fotograaf Steven Meisel de plaatjes vast. Designer Jeremy Scott zegt hierover “I was inspired by images of paparazzi photos, especially when it’s gangs of them at once. At the same time, Gigi had her own incident with the paparazzi in Milan, that added a layer of art imitating life to the concept.”

En het is niet de eerste keer dat de zusjes samen worden gevraagd voor een grote campagne. Karl Lagerfeld deed dit eerder ook voor het merk Fendi. En in 2015 al deden de twee samen een shoot voor Balmain. We zijn dus benieuwd wat we nog meer kunnen verwachten.

Bekijk hieronder het resultaat!

Beeld: Moschino & Getty Images

Deel dit artikel
Back to top