Fashion

Pharrel Williams is het gezicht van Chanel’s volgende campagne

Pharrel Williams weet naast zijn carrière als zanger en muzikant, een heleboel samenwerkingen aan te gaan met grote merken waaronder Adidas, Comme des Garçons en Apple. En hij mag ook het Franse modemerk Chanel aan zijn lijstje toevoegen. 

Pharrel Williams, de man die ons direct doet denken aan de song ‘Happy’ heeft de hoofdrol gekregen in Chanel’s campagne voor de ‘Gabrielle bag’, die volgens de website WWD voor het eerst zal worden getoond in de Chanel Spring 2017 Show. Hoewel dit voor velen als een verassing komt, is het voor Pharrel niet geheel onverwacht. De 43-jarige kent de ontwerper himself, Karl Lagerfeld, al voor een langere tijd.

In 2014 heeft de zanger zichzelf al mogen bewijzen in de short film van Chanel, waarin hij samen met Cara Delevingne moest dansen. Ook voor de volgende campagne zal hij samenwerken met het voormalige Victoria’s Secret model en met Chanel’s muzen Kristen Stewart en Caroline de Maigret. We moeten nog even wachten, maar op 3 april 2017 zijn de eerste beelden van de campagne te zien.

Bekijk hieronder de short film van het merk om alvast in de stemming te komen.
Beeld: Vogue UK

Deel dit artikel
Back to top