Fashion

Taylor Hill, Anna Ewers en Imaan Hammam compleet naakt voor Vogue

De modellen zijn de 25 jaar nog niet gepasseerd, maar aan zelfverzekerdheid geen gebrek: ze geven zich helemaal bloot voor de februari editie van de Britse Vogue en dat had de familie van Taylor een aantal jaar geleden in ieder geval nooit gedacht.

De 20-jarige Taylor is inmiddels al een paar jaar een echte Victoria’s Angel en loopt dan ook regelmatig rond in de meest sexy lingerie. Toch moet ze toegeven dat haar vrienden en familie, net als zijzelf, compleet verrast waren op het moment dat ze op haar veertiende van straat werd geplukt en als model werd gescout. “When this photographer saw me and told me I should model it wasn’t just me who was like, um, really? Even my parents thought – that guy’s insane. I was, like, the opposite of cool. Obsessed with Harry Potter.” 

Inmiddels is de brunette een echt topmodel en staat ze flawless op de campagnefoto’s van Vogue’s laatste shoot, met Anna Ewers en de Nederlandse Imaan Hammam aan haar zijde. De Franse fashion fotograaf Patrick Demarchelier mocht de modellen op de foto te zetten. Met hun lange, geknielde benen kunnen de drie hun edele delen nog net verbergen en dat zorgt voor een elegant beeld.

Bekijk hieronder het resultaat.

 

😊❤️ @britishvogue @annaewers @imaanhammam @patrickdemarchelier

Een foto die is geplaatst door Taylor Hill (@taylor_hill) op

 

On the cover of @britishvogue with some seriously beautiful ladies ❤️ @imaanhammam @anna_ewers shot by @patrickdemarchelier

Een foto die is geplaatst door Taylor Hill (@taylor_hill) op

Beeld thumb: Vogue Mexico

Deel dit artikel
Back to top