Fashion

TREND: Celebs gaan voor niet traditionele verlovingsringen

Het lijkt haast een ongeschreven regel onder de celebs: hoe groter de ring, hoe beter. Maar niet alle beroemdheden gaan voor zo'n traditionele, knoeperd van een ring.

Steeds meer celebs lijken namelijk een grote diamanten variant in te wisselen voor een wat kleiner en unieker exemplaar. De sterren kiezen bij voorkeur voor een ring met een gekleurde diamant of een diamant die in een bijzondere vorm is geslepen. Zo loopt Olivia Wilde rond met een groene ring en ook Halle Herry is voorzien van een emerald variant.

Bekijk de meest bijzondere en mooie ringen van de sterren hieronder.
 

 

Een foto die door margotrobbie is geplaatst op


Zo'n twee weken geleden besloot Margot Robbie eindelijk haar verlovingsring met de rest van de wereld te delen. De actrice stapte in december in het huwelijksbootje met filmregisseur Tom Ackerley. Wat Margots ring zo bijzonder maakt is de peervormige, 1,5 karaat diamant, de punt hiervan staat namelijk naar beneden in plaats van het traditionele naar boven.
 

 

We're gonna need a bigger mug... #ActuallyItsTheSizeOfMyHead #Coffee ☕️☕️☕️ (shades by @draperjamesgirl)

Een foto die is geplaatst door Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) op


Toen Jim Toth Reese Witherspoon ten huwelijk vroeg deed hij dit met een zeldzame Ashoka-geslepen diamant. De 4 karaatsring is voorzien van een diamanten en platina band en bevat 62 geslepen edelstenen. De ring is speciaal voor Reese ontworpen door William Goldberg Diamond Corporation.
 


De 'the Veronica's' zangeres Lisa Marie lijkt helemaal in haar nopjes te zijn met haar niet traditionele ring. Wat haar ring zo uniek maakt is het feit dat de diamant die gebruikt is compleet onbewerkt is. Volgens de zangeres is dit dan ook de reden dat de ring zo goed bij haar past.
 

Evan Ross, Ashlee Simpson's hubby, moet gedacht hebben go big or go home. Als verlovingsring voor Ashlee kocht de acteur een opvallende 5 karaat ring, bezet met 140 kleine diamanten en robijnen.

 

✨💝 MY TIFFANY'S @tiffanyandco #TiffanyT

Een foto die is geplaatst door SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) op


Ongeveer een jaar geleden ging DJ Ruckus op de knieën voor Shanina Shaik in de Bahama's. De verlovingsring van het model heeft een unieke, zeshoekige vorm en is aan de achterkant voorzien van een persoonlijke gravering.   

Beeld thumb: Vogue Japan

Deel dit artikel
Back to top