Fashion

Dankzij deze iPhone gadget kun je nu echt zoenen via de telefoon

Soms wil je niks liever dan je partner kussen, maar wanneer je wederhelft zich op een andere plek in de wereld bevind, is dit helaas niet echt mogelijk. Gelukkig is hier nu een oplossing voor. 

Speciaal voor de mensen die op lange (of korte) afstand gewoon willen genieten van een échte kus is er de Kissenger app bedacht. De applicatie brengt het gevoel van een kus tussen jou en je partner over en zorgt er dus voor dat jullie alsnog een beetje intiem kunnen zijn.

Als je gebruik wilt maken van de Kissenger app heb je wel een speciale pad nodig. In deze pad zitten sensoren die de hoeveelheid druk die je uitoefent met kussen aanvoelt. Zodra jij dus je lippen op het apparaatje zet, meet deze de druk van je lippen en stuurt deze vervolgens door naar je partner. Wanneer je partner dit gelijktijdig doet zal het dus aanvoelen als een echte zoen tussen jullie twee. 

Op het moment is de Kissenger app nog niet beschikbaar, maar er is wel al een iOS prototype van zowel de app als het bijbehorende apparaatje ontwikkeld. Nu rest ons alleen nog maar de app beschikbaar zal zijn. 

Beeld thumb: Annie Leibovitz for Vogue
Beeld: Kissenger

Deel dit artikel
Back to top