Beauty

Clinique's nieuwste samenwerking met crayola is ontzettend old skool

Clinique begint het nieuwe jaar goed met een wel hele bijzondere samenwerking. Het merk blikt terug op onze jeugd en laat met haar nieuwe collectie zien dat kleuren ook gewoon voor volwassenen is.

Samen met het krijtjesmerk Crayola heeft Clinique tien limited edition Chubby Sticks op de markt gebracht. De voedende lipsticks zijn gebaseerd op de originele kleuren van de Crayola krijtjes en zijn dan ook voorzien van namen zoals Mango Tango en Brick Red. Maar het leukste aan de lipsticks is misschien nog wel het uiterlijk, ze zien er namelijk precies uit als echte krijtjes.

Met de nieuwe collectie hoopt Clinique ons mee terug te nemen naar onze jeugd. "Opening a box of crayons awakens feelings of nostalgia and memories of childhood filled with playtime and creativity," aldus Clinique.

Naast de tien losse kleuren bevat de collectie ook twee sets bestaande uit vier of acht verschillende mini's. Het is nog niet duidelijk wanneer de Clinique X Crayola collectie in Nederland beschikbaar zal zijn.
 

Beeld: Clinique

Deel dit artikel
Back to top