Fashion

10 celebs die hun eigen make-up doen

Ze zijn gezegend met een paar van de beste visagisten uit de make-up wereld, maar toch doen sommige celebs veel liever hun eigen make-up. Van dutchess Kate Middleton tot modeontwerpster Lauren Conrad, deze sterren vinden het veel fijner om zich zelf op te tutten. 

Shakira
De Colombiaanse zangeres staat erop dat ze altijd zelf haar make-up doet. Waarom? “Omdat ik goed ben, goedkoop en snel.” Hier sluiten we ons bij aan. De zangeres ziet er iedere keer weer stralend uit.



Emmy Rossum
De make-up van de Shameless-actrice zit altijd flawless! Waar ze dit aan te danken heeft? Youtube tutorials. Net als wij speurt ze regelmatig het internet af, op zoek naar de perfecte smoky eye tutorial. 

 

Thank you, Mrs Herrera, for asking me to participate in honoring you tonight at Lincoln Center.

Een foto die is geplaatst door Emmy Rossum (@emmyrossum) op



Kate Hudson
De actrice vindt het veel te leuk om zelf haar make-up te doen en daarom heeft ze geen visagist nodig. Als kind was ze altijd al druk bezig met haar make-up kwasten en als actrice wil ze dit blijven doen. You go Kate!



Lauren Conrad
Dat de modeontwerpster haar eigen make-up zelf doet, verbaast ons niet. Gezien ze een succesvole lifestyle website runt met een grote beauty sectie, mag het eigenlijk niet ontbreken dat de ster goed is met make-up.

 

In love with my new @danarebecca earrings 😍

Een foto die is geplaatst door Lauren Conrad (@laurenconrad) op



Sophia Bush
De actrice ziet er iedere keer weer uit om door een ringetje te halen en ook haar make-up zit altijd on point. Sophia doet niet voor íeder event haar make-up zelf. Wanneer ze veel rode loper events achter elkaar heeft, vindt ze het onzin om daar steeds haar make-up artist voor te laten komen en doet ze haar make-up gewoon lekker zelf.



Kate Middleton
Ze mag dan wel een royal zijn, maar ze blijft doodnormaal. Ook the Duchess of Cambridge doet graag haar eigen make-up. Zelfs voor haar eigen bruiloft had ze geen hulp van een visagist. 

 

The Duchess also gave a speech in which she praised the incredible young people and all they have achieved. "Tonight, we are celebrating the truly remarkable work taking place across Place2Be schools in support of children’s mental health," HRH said. "Without many of the inspiring people gathered here this evening, countless children would not receive the transformational support in their schools. It is because of so many of you, that in their time of need, children have the help, care and attention that will get them through tough times in their lives. "You have not only faced challenges but you've had the resilience to overcome them. You have also, in your willingness to have open conversations, become young mental health pioneers."

Een foto die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op



Gwen Stefani
Een van de eerste ervaringen van de zangeres met make-up was meteen een heel slechte beleving. Gwen vond de make-up die ze opkreeg vreselijk en besloot vanaf dat moment dat ze in het vervolg wel zelf haar make-up kon doen.

 

Last night was incredible! Thank u L.A.❤️ Gx

Een foto die is geplaatst door Gwen Stefani (@gwenstefani) op



Michelle Obama
Van voormalig make-up artist Ingrid Grimes-Myles, leerde de first lady de kneepjes van het vak. Sindsdien ziet Michelle het als uitdaging om daarom zelf haar make-up te doen, maar om eerlijk te zijn doet een visagist het ook nog weleens voor haar. 

 

We want to help you #ReachHigher and get that college degree! 🎓 For tips on how to get to and through college, text "COLLEGE" to 44044 today.

Een foto die is geplaatst door First Lady Michelle Obama (@michelleobama) op



Cheryl Cole
“Ik leef al 33 jaar met dit gezicht, dus ik ken het beter dan wie dan ook”, is het motto van Cheryl. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen.

 

@lorealmakeup new Miss Hippie Mascara and Sexybalm 102/Gossip 💄💋

Een foto die is geplaatst door Cheryl (@cherylofficial) op



Blake Lively
Oké de prachtige blondine doet niet áltijd haar eigen make-up. Ze vindt het echter heel leuk om regelmatig haar eigen make-up en haar te doen voor events. 

 

🎤I'm bringin' happy baaack. 🎼Yea-uh!🎤 ( Thank you @lorraineschwartz )

Een foto die is geplaatst door Blake Lively (@blakelively) op

 

Deel dit artikel
Back to top