Fashion

Chrissy Teigen is een fairy godmother en gaf een fan de jurk van haar dromen

Wanneer we voor de zoveelste keer celebs in jaloersmakende creaties over de rode loper zien schrijden, kunnen we er alleen maar van dromen om ooit in zo’n mooie jurk te lopen. Desalniettemin laat model Chrissy Teigen zien dat dromen wel degelijk uit kunnen komen. 

In de Lip Sync Battle die vorige week in Amerika werd uitgezonden, schitterde Chrissy in een jurk om u tegen te zeggen. De social media-koningin droeg een merlot rode velvet off-shoulder feestjapon dat perfect is als kerst- of oudejaarsavondoutfit. 


Net als wij werd fan Rebecca Howe helemaal verliefd op de jurk van Chrissy en ze uitte haar liefde voor het kledingstuk op Twitter. Ook trok Rebecca de stoute schoenen aan en vroeg ze aan de Cravings-autheur of ze de jurk mag hebben, wanneer het Chrissy ‘m niet meer hoeft. 

Gelukkig is het model de beroerdste niet -en ook nog eens superactief op Twitter- en reageerde binnen twee minuten met heel goed nieuws op het berichtje van Rebecca. 

Zo lief!

Na de gulle gift van Chrissy, ontplofte de Twitter pagina van het model met tweets van mensen die ongegeneerd naar dingen vragen die ze ook willen hebben. 


Beeld Thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top