Fashion

Zo is het om de assistent van Kylie Jenner te zijn

Kylie's assistent, Victoria Villarroel, onthult hoe het is om te werken voor de jongste Jenner-telg. De 24-jarige is nu een jaar in dienst bij het jongste zusje van Kim Kardashian en deelt via Kylie's app dat werken voor de social media-koningin niet geschikt is voor iemand met een 9-tot-5-mentaliteit. 

"Het is werk, maar het is leuk", vertelt de assistent in een video. "Vijf jaar geleden werkte ik bij haar moeders bedrijf Jenner Communications en kwam ik Kylie daar vaak tegen. Een jaar later, zocht ik werk en nam Kylie me aan als haar assistent." Voor Kylie werken is best pittig, deelt Victoria op Kylie's website. "Om haar persoonlijke assistent te zijn, ben ik 24/7 beschikbaar. Als ze me belt om 2 uur 's nachts neem ik op. Ik heb geen vaste uren. Ik ben er altijd wanneer de plicht roept." 

Naast dat Victoria en Kylie samenwerken zijn het ook goede vriendinnen. "Victoria is meer dan mijn assistent", schrijft de 19-jarige op haar website. "We zijn heel close en ik zie haar als een van mijn beste vriendinnen. Ze is zo lief." De twee zijn zelfs zo close dat Kylie de verloofde van Victoria hielp om een aanzoek te doen. 

 

so proud of this one

Een foto die is geplaatst door victoria villarroel gamero (@victoriavillarroel) op

 

 

I need to buy taller heels #teamkj

Een foto die is geplaatst door victoria villarroel gamero (@victoriavillarroel) op

 

Congratulations Angel @victoriavillarroel ❤️💍

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top