Fashion

Zo verdienen de Kardashians en Jenners aan de mode en beauty industrie

Met een gezamenlijk inkomen van 122,5 miljoen dollar binnen een jaar tijd heeft de Kardashian-Jenner clan niks te klagen. 

Dat de Kardashians en de Jenners goed verdienen is geen geheim. Het grootste deel van hun inkomsten heeft de familie te danken aan 'Keeping up with the Kardashians' maar ondertussen is dat pas het puntje van de ijsberg. 

Kendall Jenner
Kendall heeft in 2016 een luttele 17 miljoen dollar bij elkaar weten te sprokkelen. Ze verdiende dit bedrag door op de cover te staan van Allure, W, Harper's Bazaar en Vogue. Kendall wist ook een plekje te scoren in de Victoria's Secret Fashion Show van dit jaar en wist een contract bij Estée Lauder binnen te slepen. Daarnaast verdiende ze ook nog aardig wat geld door de kledinglijn die ze samen met zusje Kylie heeft. Een bezig bijtje die Kendall.

Kylie Jenner
Ook Kylie deed het goed in 2016 net een inkomen van zo'n 18 miljoen dollar. Hiermee versloeg de brunette zussen Kendall, Khloe en Kourtney. De jongste Jenner telg heeft het grootste deel van haar verdiensten te danken aan haar cosmeticalijn Kylie Cosmetics. Niet heel verbazingwekkend aangezien de producten altijd binnen no time uitverkocht zijn. Maar dat is niet het enige waar ze mee bezig is geweest. Kylizzle heeft ook deals binnen weten te slepen met onder andere Puma en Alexander Wang en stond daarnaast diverse keren op de cover van Elle. 

Khloé Kardashian
Het was wat stiller rondom Khloé dit jaar, maar dat kwam waarschijnlijk doordat de blondine druk bezig was met haar eigen jeanslijn die ze samen met Emma Grede begin oktober uitbracht. De jeans van Good American leverden bij de release 1 miljoen dollar op en waren dan ook meteen uitverkocht. Khloé wist ook aardig wat te verdienen met haar gesponsorde posts op Instagram. In 2016 verdiende ze 15 miljoen dollar.

Kourtney Kardashian
Kourtney verdiende, op Rob na, het minst van de Kardashian familie. Het grootste deel van haar inkomen heeft ze te danken aan haar deelname aan 'Keeping Up with the Kardashians'. Verder wist Kourtney ook aardig wat te verdienen door middel van sponsored content op haar Instagramaccount en in de serie. Dit alles bij elkaar leverde Kourtney ongeveer 10 miljoen dollar op.

Kim Kardashian
Met een inkomen van 51 miljoen dollar is Kim de grootverdiener van de familie. De realityster wist aardig wat geld te verdienen door het plaatsen van gesponsorde posts. Ook haar persoonlijke emoji's 'Kimoji' brachten aardig wat geld in het laatje. Maar het grootste deel van haar inkomsten heeft Kim toch te danken aan haar 'Kim Kardashian Hollywood' app, zo'n 40% van haar verdiensten komen hier vandaan.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top