Beauty

Met deze beautybox ga jij stralend de feestdagen in

Kerst is nog maar anderhalve week van ons verwijderd en jij wilt er natuurlijk tegen die tijd op je best uitzien. Met deze Beautybox hoef jij je in ieder geval geen zorgen meer te maken over je look. 

Kerst is naast de gezelligste ook nog eens de koudste tijd van het jaar. Maar daar hebben ze bij Beautybox gewoon rekening mee gehouden. Je vindt in deze box dan ook niet alleen mooie beautyproducten maar ook items die huid en haar verzorgen.

In deze maand zijn de volgende producten te vinden:
- Oriflame - Tender Care Protection Balm, €10,-
- Batiste - Dry Shampoo Cherry, €4,-
- Lord & Berry - Seta Eyeshadow, €14,-
- Superlooks - Lip & Eye Liner Pencil, €7,95
- Jurkenhuren.nl - Voucher, €25,-
- Black Swan Collection, Voucher 25% korting
- Beebee Cosmetics - Million Lashes XXL Volume (Extra Black) Mascara, €22,70

Oriflame - Tender Care Protection Balm, €10,-
Dit multipurpose product zorgt voor een zachte, gehydrateerde en soepele huid. Niet zo heel gek aangezien het verzorgende ingrediënten bevat zoals bijenwas en vitamine E. Het product is makkelijk mee te nemen vanwege de kleine, compacte vorm en dus ook perfect on the go.  

Batiste - Dry Shampoo Cherry, €4,-
Deze naar kersen ruikende droogshampoo zorgt er niet alleen voor dat jouw vette haar als sneeuw voor de zon verdwijnt, het zorgt er ook nog eens voor dat het er volumineus uitziet. 

Lord & Berry - Seta Eyeshadow, €14,-
Deze oogschaduw is goed gepigmenteerd en daarom de finishing touch voor jouw make-up look. Breng hem aan op het ooglid of in de arcadeboog voor wat extra definitie.

Superlooks - Lip & Eye Liner Pencil, €7,95
Deze op twee manieren te gebruiken pencil is een echte eyecatcher. Breng hem aan als eyeliner of lipliner of draag hem als beide voor een matching look.

Jurkenhuren.nl - Voucher, €25,-
Mocht je een mooie jurk willen huren voor de feestdagen, jurkenhuren.nl is the place to be. Met deze voucher krijg je een lekkere korting op jurkenhuren.nl zodat jij stralend bij het kerstdiner verschijnt. 

Black Swan Collection, Voucher 25% korting
Een paar nepwimpers kunnen je kerstlook echt afmaken. Met deze voucher krijg je dan ook 25% korting op blackswancollection.com. Ga voor een extravagant of juist een natuurlijk uitziend paar.

Beebee Cosmetics - Million Lashes XXL Volume (Extra Black) Mascara, €22,70
Deze fijne mascara geeft je wimpers een volumeboost en voorziet ze daarnaast van een inktzwart laagje. Met het borsteltje kun je makkelijk meerdere laagjes mascara aanbrengen en tegelijkertijd separeer je ook meteen de wimpers.   

Nieuwsgierig geworden? Bestel de Beautybox hier voor maar €14,95!

Deel dit artikel
Back to top