Fashion

Dit zijn de winnaars van de Critics’ Choice Awards 2016

Afgelopen zondagavond zijn de winnaars van de de Critics’ Choice Awards bekendgemaakt en deze film heeft overduidelijk de meeste stemmen.

De film La La Land is niet alleen verkozen tot beste film, maar won ook de awards voor de originaliteit van het scenario, de cinematografie, het productiedesign, de editing, de beste song en uiteindelijk de beste score. En geef ze eens ongelijk! 
 

 

#LaLaLandToday! In New York and Los Angeles theaters tonight, additional cities December 16. Reserve tickets now. Link in bio.

Een foto die is geplaatst door La La Land (@lalaland) op


Het nummer 'Audition' uit La La Land heeft de award Best Song gewonnen en versloeg daarmee 'Can't Stop The Feeling' uit de Trolls en 'Drive It Like You Stole It' uit de film Sing Street. En toch waren het niet Ryan Gosling en Emma Stone die ervandoor gingen met de titel beste acteur/actrice, maar Casey Affleck uit 'Manchester by the Sea' en Natalie Portman uit 'Jackie'.

Zo heeft Jackie nog een mooie titel gekregen, namelijk die van best hair & make-up. Tot slot heeft 'Jungle Book' gewonnen op basis van de beste visuele effecten, dat kon ook niet anders. Klik hier voor de hele lijst met winnaars en bekijk hieronder de mooiste looks van de avond!

Naomie Harris

Amy Adams


Kate Beckinsale

Kaley Cuoco

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top