Beauty

3 stappen om prachtige ombre lippen te creëren

Het ombre effect is niet alleen waanzinnig toe te passen op je kapsel en nagels, maar ook op je lippen en wij zetten de drie makkelijkste manieren om ze te creëren op een rijtje!

Stap 1. Gebruik een lipliner (of oogpotlood) om de buitenste lijntjes van je lippen te benadrukken en dan voornamelijk je mondhoeken. Je kunt ervoor kiezen om eerst een wit potlood te gebruiken, zodat de lijnen zichtbaar zijn en er daarna overheen te gaan met een donkere kleur. Het witte potlood kun je vervolgens weer gebruiken om de kleuren te vermengen en een vloeiende overgang te maken naar het midden van je lippen.

Stap 2. Breng de lippenstift aan die het mooist bij de donkere kleur lipliner past. Je kunt je lippen nu alvast met een kwastje blenden zodat de buitenkant donkerder lijkt dan de binnenkant, maar dat kan natuurlijk ook met je vingers.

Stap 3. Als je lippenstift nog wel een gloss kan gebruiken, kun je er gewoon nog een lipgloss overheen doen. Het zal hierdoor ook goed blijven zitten en natuurlijk fijn aanvoelen!

 

💭 | lips: maybelline lipliner- color sensational 338

Een foto die is geplaatst door L U A N A S I L V A ✨ (@luanasilva) op

 

Give this world good energy 🌍💫✨� Thank You all! ❤️

Een foto die is geplaatst door L U A N A S I L V A ✨ (@luanasilva) op

Deel dit artikel
Back to top