Beauty

Deze beauty secrets zou iedere brillendraagster moeten kennen

Een bril kan je look een hele boost geven: de een lijkt slimmer en de ander lijkt jonger, maar het kan er ook voor zorgen dat je mooiste kenmerken minder zichtbaar zijn en daar hebben wij een paar oplossingen voor!

#1 Stay neutral
Wanneer je een bril draagt kun je je oogmake-up vrij basic houden, aangezien je fashionable eyeglasses ervoor zitten. Maar een eyeliner is altijd goed en daar kennen we een regel voor: hoe groter het ooglid is, hoe dikker de eyeliner mag zijn. De gel liner in het bijzonder schijnt perfect te zijn voor brillendragers, doordat hij zo goed blijft zitten!

#2 Use bold colors for your lips 
De bold lip is er een die een groot verschil kan maken. De nadruk kan ineens van je oogaccessoire op je lippen liggen en misschien is dat wel precies wat je wilt.

#3 Don’t be scared to use mascara
Dat je mascara slecht zou zijn voor de glazen van je bril is een echte mythe. Het enige dat mascara doet, is het highlighten van je wimpers en ervoor zorgen dat ze ook achter die glazen nog goed zichtbaar blijven. Dus, mascara it up!

#4 Don’t forget the blush and highlighter
Een beetje extra kleur op het gezicht kan nooit kwaad en een highlighter boven je blush maakt het al helemaal af. Je jukbeenderen krijgen zo de aandacht die ze verdienen en ook je bril zal mooier op je gezicht vallen. 

#5 Define your eyebrows
Wenkbrauwen bepalen voor het grootste deel de uitstraling van je gezicht. En ook al willen brillendragers ze eerder vergeten doordat er iets voor zit, het maakt zeker verschil. Een goede wenkbrauw boven een bril is fabulous.
 

 

dont look down

Een foto die is geplaatst door Claire Rose Cliteur (@claartjerose) op

 

Puffy, these glasses makes my eyes really big

Een foto die is geplaatst door Josefine H. J (@josefinehj) op


Beeld thumb: Gucci

Deel dit artikel
Back to top