Fashion

Instagram krijgt een nieuwe update en dit zijn de drie grootste veranderingen

Instagrammers met veel volgers zullen het wel herkennen: de enorme hoeveelheid aan likes en comments, maken je dag niet altijd leuker. Deze aanpassingen zullen de app nog fijner maken voor iedereen!

#1    Je kunt reacties liken
Binnenkort kun je ook op Instagram reacties op elke post, of het nu een foto of een video is, een like geven. Instagram denkt dat het liken van reacties meer positiviteit in de app zal brengen. We zagen op Facebook al dat er veel gebruik van werd gemaakt, dus we gaan ervan uit dat deze verandering het op Instagram het ook goed zal doen. Fijn dat je hierdoor niet overal op hoeft te reageren, met een like ben je zo klaar!



#2    Je kunt reacties op je eigen post uitzetten
Heb je even helemaal geen zin in comments? Ook goed, dan zet je dit gewoon uit. Er kan dan niet gereageerd worden op hetgeen dat je hebt geplaatst. En als je je bedenkt, kun je het gewoon weer aanzetten.



#3    Je kunt volgers gemakkelijk verwijderen
Met een privé-account, of ook wel een account met een ‘slotje’, kun je zelf bepalen wie jouw berichten voorbij zien komen. Maar als je van een openbaar account naar een privé-account switcht, zal je volgers hebben die je misschien liever niet op je profiel hebt. De enige manier om hiervan af te komen, was voorheen om ze te blokkeren. Maar na deze update kun je deze volgers gemakkelijk verwijderen. Je gaat naar ‘volgers’ en klikt op de drie puntjes naast een naam voor ‘meer’. Hier kun je deze persoon verwijderen, zonder dat hij of zij daar een melding van krijgt.


Je hebt straks dus veel meer in eigen handen! Good luck, Instagirls.

Beeld thumb: Getty Images
Beeld: Instagram

Deel dit artikel
Back to top