Fashion

Het is bijna tijd voor de wintersale bij deze grote modeketens

Na Black Friday en Cyber Monday kunnen we wel weer een sale gebruiken. Gelukkig hoeven we niet lang te wachten want de wintersale komt eraan!

De dag na kerst kunnen we ons hart ophalen, want dan gaan Bijenkorf, Mango én Zara van start met hun winteruitverkoop. Hoe leuk is het om nog even een voordelige winterjas te scoren of dat ene paar laarzen te bemachtigen waar je zolang voor spaarde. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het kopen van een warme trui. Markeer 27 december alvast in je agenda, want dan kunnen we naar hartenlust shoppen bij Bijenkorf, Mango en Zara.

Voor de H&M-lovers is het nog even afwachten. Deze modewinkel heeft haar wintersale de afgelopen jaren telkens op een donderdag in december gestart, dus houd het vooral in de gaten. 

De online shoppers kunnen binnenkort genieten van kortingen bij de webshops ASOS en Zalando. En ook al hanteert Primark het hele jaar door lage prijzen, rond de tweede helft van december komt daar nog eens een mooie korting bovenop waarvan je tot eind januari proviteert.

Dus... Houd de portemonnee nog even vast, want het is bijna tijd om je garderobe aan te vullen!

Beeld: Getty Images
 

Deel dit artikel
Back to top