Fashion

Blake Lively deelt haar gevoel over fitness met ons op Insta en het is heel herkenbaar...

We verbazen ons telkens weer over hoe snel celebrities in shape zijn na een kind op de wereld gezet te hebben. Naast dat ze niet vreemd zijn van de nodige plastische chirurgie, is een groot deel ook een fanatiek bezoeker van de sportschool.

Blake Lively beviel afgelopen september van haar tweede kindje en is alweer een aantal keer in de spotlights gestapt waaronder tijdens L'Oréals Women of Worth evenement. Hoewel ze er wat ons betreft fantastisch uitziet, werkt ze op dit moment hard om weer zo strak mogelijk in haar vel te kunnen zitten. De actrice deelde een foto op Instagram van zichzelf in de sportschool terwijl ze zich verstopt voor haar personal trainer. 

Na haar eerste kindje moest de blondine binnen no time weer in shape zijn omdat ze voor de opnames van de film The Shallows vooral in bikini rond moest paraderen. Hierover zei ze in een radio interview: "You see your body after having a kid, and it's beautiful because you just gave birth but you also say, 'oh my god, this is not what my body looked like'. You feel like you're never going to get your body back again. But you can! But that was what was encouraging about it!"

Blake zal dus, ondanks dat ze net als iedereen niet altijd zin heeft in een work-out, vast in een mum van tijd weer helemaal strak zijn... En als zij het kan, dan kunnen wij het ook!

 

#FitnessFriday current mood. @donsaladino gives me reason to hide!....

Een foto die is geplaatst door Blake Lively (@blakelively) op


Beeld artikel en thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top