Beauty

Dit zijn de 5 beste manieren om van je baby weight af te komen!

Voor alle vrouwen die net een bevalling achter de rug hebben en nu hard aan het werk zijn om dat extra babygewicht eraf te krijgen!

Je hebt gelukkig geen groot budget nodig voor een luxe fitness apparaat en je hoeft je ook niet te houden aan een streng dieet. Deze vijf eenvoudige tips helpen je snel weer back-in-shape te zijn.

1.     Slaap genoeg
Dit was waarschijnlijk al te verwachten, maar slaap speelt een belangrijke rol als het gaat om je gewicht. Het zit namelijk zo: leptine is een hormoon dat je hersenen tijdens het slapen ‘vertelt’ dat je genoeg energie hebt en dat er geen noodzaak is om extra voeding binnen te krijgen. Als je niet genoeg slaapt en je leptine niveau hierdoor laag is, wordt je honger juist aangemoedigd.

 

🙈

Een foto die is geplaatst door Marianna Hewitt (@marianna_hewitt) op


2.    Gebruik je koffiezetapparaat als accessoire 
Met een pasgeboren baby ben je altijd in de weer en dat kan een hoop stress bezorgen. Van de speen naar de drinkbeker, van de maxi-cosi naar het wipstoeltje en ga zo maar door. Om deze spanningen af te laten nemen, kun je beginnen met het minderen van koffiedrinken en andere cafeïnehoudende dranken zoals cola. Start de dag met één of twee kopjes koffie en ga daarna over op kruidenthee. Je hydratatie zal hierdoor verbeteren en het vermindert ook nog eens hoofdpijn en zenuwen!

 

But first, coffee ☕️

Een foto die is geplaatst door Josefine H. J (@josefinehj) op


3.    Kom van de bank af
Het langzaam verhogen van je dagelijkse activiteiten kan net zo effectief zijn als het deelnemen aan een fanatiek programma. Kies eraan om te lopen en verhoog langzaam je tempo bij iedere wandeling. Vijftien tot twintig minuten lopen werkt het beste, maar ook het huishouden is een goede dagelijkse oefening! Dus kom van de bank af en gebruik de auto alleen als het slecht weer is of als de afstand écht te groot is.

4.    Stop met eten voor twee 
Goede en voldoende voeding is belangrijk maar we moeten niet overdrijven. Plan je maaltijden van tevoren  en ga voor regelmaat en gemak: een salade met kalkoen of kip, een blik bonen, peulvruchten en tonijn, een soep of Griekse yoghurt met vers fruit zijn hele goede opties. Maar vergeet vooral niet wekelijks genoeg groenten binnen te krijgen.

 

The breakfast 💔 #california #venice #flake #unloveable

Een foto die is geplaatst door Claire Rose Cliteur (@claartjerose) op


5.    Vergeet je eigen behoeftes niet
Een gezonde en gelukkige baby, dat is de wens van iedere moeder en daar gaat dan ook alle aandacht naar uit. Maar vergeet jezelf niet en blijf genieten!

 

When she hugs me...precious moments❤️

Een foto die is geplaatst door Doutzen Kroes (@doutzen) op

 

Deel dit artikel
Back to top