Fashion

Preview: bekijk hier foto's van de net geopende Primark Store in Amsterdam!

Het is zover... De Primark op de Damrak in Amsterdam is geopend en wat is hij gróót! Met een oppervlakte van 8287 vierkante meter en maar liefst zeven verdiepingen is dit de grootste in Nederland en wij geven een preview!

Vorige week hebben Fashionscene’s stagiaires Anouk en Carlijn een kijkje genomen in de Primark SS 17 collectie, waar één ding direct duidelijk werd: geplooide rokken, velvet en metallic blijven ook volgend seizoen helemaal in en dat vinden we leuk.







Na het zien van deze collectie, beloofde de winkel dus al veel goeds en dat klopt! Gisteravond waren Fashionscene’s Anouk en Carlijn aanwezig bij de pre-opening om alvast goed in te slaan en dat is zeker gelukt! Met dj's Géza Weisz en Manuel Broekman draaiend op de achtergrond, werd er flink gewinkeld door alle genodigden.









Naast de enorme hoeveelheid aan kledingrekken is er ook genoeg ruimte om even bij te komen van het winkelen of om een modeshow te lopen in de paskamers van de tweede verdieping: hier zijn ze absoluut het grootst! De winkel is elke dag geopend van 09:00 tot 18:00 en op donderdag zelfs tot 21:00. En nog meer goed nieuws... Van de zeven verdiepingen zijn er wel vijf voor vrouwen, genoeg om je uren te vermaken dus.

Let’s go shopping!

Deel dit artikel
Back to top