Beauty

Dit zijn de nieuwste parfum creaties van Dior!

Hoewel vrijwel iedereen een signature scent heeft, gaat er niets boven jezelf verwennen met een nieuw parfum of een toevoeging tot de geur die we hebben. Dior komt begin dit jaar met héél wat fijns voor ons en daarmee breiden ze hun bestaande geurlijnen Miss Dior, Poison en Dior Homme sport uit.

Fans van de Miss Dior lijn kunnen hun hart ophalen met twee nieuwe producten die worden toegevoegd aan de collectie op 1 februari: Miss Dior Gel Moussant pour la douche en Miss Dior Déodorant parfumé. De douchegel is verrijkt met een rozenolie die de huid voedt en laat een subtiele geur achter. De milde formule van de deodorant is verrijkt met roosextract en beschermt de huid terwijl het zorgt voor een fris gevoel. Beide producten zijn wat ons betreft een must have voor Miss Dior liefhebbers!

Vanaf 25 januari is een eau de toilette versie te koop van Poison Girl. Net als de eau de parfum variant bestaat de basis uit vanille en tonkaboon. De geur verschilt van haar voorganger dankzij de top- en hartnoten die het geheel wat frisser maken. De geur opent met zoete Siciliaanse sinaasappel en bittere sinaasappel uit Calabrië en het hart wordt gevormd door neroli, meiroos en de damascusroos. Wij zijn fan!

Ook aan de man is gedacht. De Dior Homme Sport eau de toilette heeft een subtiele make-over ondergaan. De gewijzigde samenstelling speelt met de fruitige en kruidige frisheid zonder de houtige tonen van de oorspronkelijke geur, de Dior Homme, te vergeten. Wij zouden het helemaal niet erg vinden als onze man de nieuwe Dior Homme Sport als signature scent kiest! Vanaf 1 februari is de geur te verkrijgen. 

Deel dit artikel
Back to top