Fashion

13 x heerlijke Netflix-films voor als je vrij bent rond de Kerst!

Als er iets is waar je altijd op kunt rekenen, dan is het Netflix wel. Een feel good film na een slechte dag of een heerlijke dramafilm voor de perfecte girls night. Genoeg series en films om je maanden mee te vermaken en wij zetten de leukste films op een rijtje voor de ultieme kerstvakantie.

1.    Serendipity
Deze betoverende film is er eentje die je een keer gezien moet hebben. Het is romantisch, seizoensgebonden en gebaseerd op toeval. Kate Beckinsale en John Cusack worden verliefd na een bijzondere reeks gemiste kansen!


2.    Home Alone
RTL 4 stopt met het uitzenden van Home Alone rond de kerstdagen, maar wij houden de traditie er gewoon in. Deze film behoort zeker tot de kerstklassiekers!

3.    Friends With Benefits
Dit is één van onze favorieten: Mila Kunis en Justin Timberlake vormen een prachtig koppel met wel een hele bijzondere relatie.


4.    The Santa Clause
Dé kerstfilm waarin Tim Allen er sinds de scheiding van zijn vrouw, alles aan doet om meer tijd door te brengen met zijn zoon en dat bezorgt de twee een bijzondere kerst.

5.    2 Days in New York
Het vervolg op 2 Days in Paris! De relatie van Julie Delpy komt onder druk te staan wanneer haar vader, haar zus en de vriend van haar zus twee dagen op bezoek komen in New York City.


6.    Coming to America
Eddie Murphy zal gaan trouwen, maar absoluut niet met de vrouw die zijn vader voor hem heeft geselecteerd. Om deze reden reist hij af naar Amerika in de hoop zijn droomvrouw te vinden.

7.    Mannenharten
De Nederlandse kerstfilm waarin onder andere mannen als Barry Atsma en Daan Schuurmans hun zoektocht naar liefde en geluk beginnen in de grote stad. 

8.    What to Expect When You’re Expecting
Voor alle zwangere vrouwen die binnenkort een kleintje verwachten en voor de rest van de vrouwen om zich alvast voor te bereiden! Een leuke romantische komedie met onder andere Cameron Diaz en Jennifer Lopez.

 
9.    New Year’s Eve
Een Amerikaanse romantische komedie die plaatsvindt op oudejaarsdag en waarin iedereen toe leeft naar het nieuwjaarsfeest op Times Square. Maar dat loopt niet bij iedereen volgens de planning.

10.    The Bucket List
Om wat inspiratie op te doen voor je eigen bucket list of misschien wel om direct een to-do-list op te stellen voor het nieuwe jaar!

11.    12 Dates Of Christmas
Een vrouw wordt onvrijwillig op blind date gestuurd en krijgt 12 kansen om verliefd te worden. 

12.    Sex And The City
Omdat je deze film op elke dag van het jaar kunt bekijken en het dan nog steeds leuk blijft om alle belevenissen van de vier heerlijke vriendinnen te volgen!


13.    Step Up
Omdat er ook een echte dansfilm in dit rijtje thuishoort én omdat Channing Tatum en Jenna een leuk stel vormen.

 

Deel dit artikel
Back to top