Fashion

Karl Lagerfeld en Lily-Rose Depp shinen samen op de cover van Vogue Paris

Voormalig Saint Laurent ontwerper Hedi Slimane heeft dit prachtige duo vast mogen leggen voor de cover van Vogue's december 2016/januari 2017 editie en het is een bijzonder exemplaar!

We kennen Lily-Rose als het gezicht van de Chanel N5. parfum en Karl Lagerfeld als legendarische modeontwerper en nu staan ze samen te schitteren op de Vogue Paris holiday editie. Met zwoele blikken en een classy outfit is het paar vastgelegd op zwart-wit foto's. Natuurlijk draagt Karl zijn favoriete zonnebril.

Het uitnodigen van een gastredacteur is een traditie van Vogue Paris en dit jaar mocht Karl Lagerfeld een exemplaar uitbrengen. Ondanks dat we de modeontwerper al denken te kennen, bewijst dit nummer dat hij ons nog steeds kan verrassen. Hedi Slimane lijkt zijn fotografiecarrière nu duidelijk te hervatten na zijn vertrek bij Saint Laurent. Het favoriete moment van de Karl was dan ook toen Hedi de cover schoot. 

De editie, van wel 267 pagina’s, beschikt over een interview met de ontwerper zelf, een portfolio van zijn beste muzen, waarvan Karl er zelf een aantal heeft gefotografeerd en een mode-verhaal met Kristen Stewart. Hoofdredactrice Emannuelle Alt vond de samenwerking met Karl een hele fijne, als we deze woorden mogen geloven. “He was one of the easiest to work with, and we all had so much fun. He’s deep and light at the same time.”

Bekijk het resultaat hieronder!

 

 

 


Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top