Travel

Even wegdromen: 5 hotels voor een magische Kerst

Wat is er mooier dan Kerst vieren op een waanzinnige plek waar je warme chocomel wordt gemaakt door een vijfsterren chef-kok, waar je champagne krijgt die je nog op tien meter afstand ziet schitteren en waar je bruncht terwijl een caroler op de achtergrond voor romantische muziek zorgt?

Deze droombestemmingen zorgen ervoor dat je écht even helemaal weg bent. Ook al zeggen we altijd ‘Home is where the heart is’, van een geweldig uitstapje kun je ook heel gelukkig worden. We hebben de vijf meest luxe hotels op een rijtje gezet waaraan jij je jaarsalaris in één keer kunt uitgeven, maar waar die vreugde zeker te vinden is. 

1.    The Little Nell Aspen
Vlieg in 15 uur naar Aspen in de Verenigde Staten en bezoek dit paleisje gelegen op het puntje van een berg in de meest fantastische setting. Naast een prachtig uitzicht op de Aspen Mountain of de Red Mountain, kun je hier ook genieten van waanzinnige vuurwerk shows in combinatie met de beste service. Huur een sneeuwscooter of ga feesten met de leukste dj’s. 


2.    Four Seasons Hotel George V Paris
In 3,5 uur kun je al in de Franse hoofdstad Parijs zijn en dit hotel ligt op 10 minuten loopafstand van de Champs-Élysées! In de wijnkelder van het Four Seasons kun je exclusieve wijnen proeven (keuze uit meer dan 50.000 flessen) onder het genot van heerlijke borrelhapjes en een fijne sfeer. Om helemaal te ontspannen kun je naar de Pop Up Spa gaan of gebruik maken van het luxe bad in je hotelkamer. Laat je verwennen in het restaurant van het hotel: Le Cinq. Geloof ons, als je hier eenmaal bent dan wil je niet meer weg.


3.    The Peninsula New York 
Vlieg naar de big city en geniet van een luxe oase in het hartje van Manhattan waar de suites zijn ontworpen voor maximaal comfort met een goede nachtrust. Ook hier kun je genieten van een uitgebreide spa of je laat je make-up en haar doen bij de Vu Hair salon voor de kerstdagen. Feestelijke decoraties, fantastische gerechten en een sprankelend uitzicht op Fifth Avenue geven deze plek een magisch gevoel!

 

"New York is not a city, it's a world." @pinarsabanci, thank you for the spectacular snapshot from Salon de Ning. #PenMoments

Een foto die is geplaatst door The Peninsula New York (@thepeninsulanyc) op

 

Relax and unwind in any weather with our indoor #pool! We hope you enjoyed your dip, @davidmelgeezy. #PenMoments

Een foto die is geplaatst door The Peninsula New York (@thepeninsulanyc) op


4.    The Mission Inn Hotel & Spa
Dit sprookje, gelegen in Riverside Californië, zorgt letterlijk voor een glinstering tijdens de feestdagen. De gehele gevel van het historische hotel wordt versierd met meer dan 4 miljoen lichtjes, wat je echt een ‘wauw’ moment geeft. Je komt terecht in hetFestival Of Lights waar je natuurlijk ook heerlijk kunt genieten van een spa.


5.    The St. Regis Rome 
In ditv vijfsterrenhotel in het prachtige Rome kijk je je ogen uit. Van de handgemaakte, versierde trappen tot de historische liften en schitterende kroonluchters in het symbool van La Belle Époque bij The Ritz Ballroom. De eerste Italiaanse fontein is al direct om de hoek te vinden ‘Fontana dell’Acqua Felice’. 

 

 

 

Deel dit artikel
Back to top