Fashion

5x heerlijke bioscoopfilms om te zien tijdens de decembermaand

In december zitten we het liefst in onze sexy joggingbroek, met een kop warme chocomel mét slagroom voor de televisie. Kachel aan en kijken naar van die echte feel-good films, maar er draaien toevallig ook weer goede films in de bioscoop en die zetten wij voor je op een rijtje!

Soof, een heerlijke vrouw waar iedereen zich wel in terug kan vinden, is weer terug en wel met een verrassend vervolg op haar eerste film! Ook in ‘Soof 2’ zorgt Lies Visschedijk (actrice Soof) weer voor de meest hilarische momenten. Het is een echte romantische komedie waarna jij je zeker goed zult voelen.

Maar ook voor ladies die liever tegen een hete man aankijken, komt er weer een leuke film uit: ‘Onze Jongens’. Met onder andere Jim Bakkum, die enorm veel uren in de sportschool heeft doorgebracht voor deze rol. En wat is het een strak, afgetraind lijf geworden!

Emma Stone en Ryan Gosling spelen dit najaar in de film ‘La La Land’, waar ook John Legend in te zien is. De titel is een bijnaam voor de bekende stad Los Angeles, maar de film had haar wereldpremière eerder dit jaar op het filmfestival van Venetië. Het is een dramatische, maar romantische film.

In ‘Office Christmas Party’ wordt een enorm feest georganiseerd om een bedrijf te redden. Who’s in for a big party? Jennifer Aniston in ieder geval niet; ze speelt de stijve CEO-zus.

In de film ‘Collateral Beauty’ wordt helemaal geen feestje gevierd. Will Smith speelt de hoofdrol als ‘Howard’. Het is een inspirerende drama-film, waarin Howard het leven opnieuw ontdekt.

Bekijk hieronder de trailers en ga er lekker op uit!


Soof: vanaf 8 december in de bioscoop

Onze jongens: vanaf 29 december in de bioscoop

La La Land: vanaf 22 december in de bioscoop

Office Christmas Party: vanaf 8 december in de bioscoop

Collateral Beauty: vanaf 15 december in de bioscoop

 

Deel dit artikel
Back to top