Fashion

Australisch model loopt de set af wanneer ze bont moet dragen

Bontjassen zijn helaas nog altijd een trend volgens designers. We zien er dan ook nog genoeg modellen op de catwalk mee lopen, maar dit model zegt hier duidelijk ‘nee’ tegen!

Iets dat helemaal tegen de principes van het Australische model Ruby Jean Wilson ingaat, is het dragen van bont. Ze had dit nog nooit zo duidelijk uitgesproken, totdat haar op de set werd gevraagd om het te dragen voor een lookbook en dat ging haar echt té ver. Het model is de set afgelopen en deelt haar verklaring op Facebook. 

"After sitting for a while having my makeup done and thinking to myself that it was too late to step down and not wanting to inconvenience the whole team by leaving, I decided that it wasn't something I wanted to be a part of. I explained the situation and left the shoot."

De Australische Ruby Jean Wilson is al even bekend in de modewereld. Ze heeft onder andere voor merken als Marc Jacobs, Louis Vuitton en Burberry gelopen. En ondanks dat ze twijfels had om de set af te gaan vanwege de professionaliteit, voelde ze zich genoodzaakt om de shoot te verlaten. Volgens Ruby hoef je in de modewereld niet te dragen wat een designer je aanbeveelt en dat heeft voor veel aanhangers gezorgd. Be yourself, girl.
 

 

🙇🏼

Een foto die is geplaatst door 🌸 Ruby Jean Wilson 🌸 (@rubyjean_wilson) op

 

Deel dit artikel
Back to top