Fashion

Kristin Davis aka Charlotte York verspreekt zich over Sex And The City 3!

Sarah Jessica Parker en Kim Cattrall lieten zich beiden al geheimzinnig uit over een mogelijk vervolg op Sex And The City, maar collega’s Cynthia Nixon en Kristin Davis hielden de lippen stijf op elkaar. Tot nu!

Kristin Davis, beter bekend als Charlotte York zat op de bank van de talkshow Home & Family om haar nieuwe film ‘Heavenly Christmas’ te promoten. Al snel nam het gesprek een wending en werd Kristin gevraagd naar Sex And The City.

Per ongeluk laat de actrice over een mogelijk derde Sex And The City film iets meer los dan ze had gewild. Het lijkt er namelijk op dat zowel Carrie als Samantha en Miranda er geen moeite mee zouden hebben om direct weer op de set van een vervolg te verschijnen.

Maar, Kristin laat meer los. Vorige Sex And The City films speelden allemaal af op locatie. In de eerste film vertrok het viertal naar Mexico en de tweede speelde zich af in Abu Dhabi. Volgens Kristin zou een derde film gewoon in het oude vertrouwde New York afspelen. Dat belooft heel wat nostalgische Sex And The City locaties!

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top