Beauty

MAC begint een nieuwe lijn en het is geen make-up

Van een enorme keuze aan lippenstiften, blush, foundation en kwasten lijkt MAC Cosmetics zich nu te richten op een hele nieuwe lijn!

De zes meest iconische lippenstifttinten van MAC worden gebruikt als inspiratie voor zes geuren. Geuren? Ja, dat hadden wij ook niet gedacht. Het beautymerk probeert zogenaamde Shadescents te maken van haar bekendste lipproducten: Ruby Woo, Lady Danger, Heroine, Velvet Teddy, Creme d’Nude en Candy Yum-Yum.

Echte fans weten dat dit niet de eerste keer is dat het merk in aanraking komt met een geur. Eerder werd ‘MAC Turquatic’ uitgebracht, een scherpe lotusgeur voor in de zomer en ook de parfum ‘Air of Style’ was erg geliefd. James Gager, MAC’s senior vice president, wilde een nieuwe geurcollectie beginnen maar een keer op een hele nieuwe manier.

De Shadescent collectie is voornamelijk gebaseerd op de kleuren van de lippenstiften dus we zijn erg benieuwd hoe ze zullen ruiken. De parfums, die ongeveer 54 euro zullen kosten, zijn vanaf 30 november verkrijgbaar op MACcosmetics.com en vanaf 8 december in de winkel!

Beeld: MAC

Deel dit artikel
Back to top