Fashion

De uitzenddatum van de VS show in Nederland is bekend en het is eerder dan verwacht

Na New York, Londen, Miami, Los Angeles en Cannes vindt de Victoria’s Secret Fashion Show dit jaar plaats in Parijs. De datum en het tijdstip van de uitzending in Nederland zijn inmiddels bekend!

Op 30 november zullen Victoria’s ‘Angels’ weer in de mooiste lingerie over de catwalk paraderen. De show wordt ieder jaar na een paar dagen uitgezonden op de Amerikaanse televisie, terwijl Nederland dan nog een tijdje moet wachten. Maar dit jaar niet! Het wordt tegelijkertijd uitgezonden met de Verenigde Staten en dat vinden we leuk!

De uitzending vindt plaats op Net5 in de nacht van 5 op 6 december om 04:00 uur. Dus als Sinterklaas langs is geweest, kun jij je comfy pyjama aantrekken en je klaarmaken voor de meest sexy show ter wereld. Als je niet wakker kunt blijven, hoef je ook niet bang te zijn dat je iets mist. De uitzending wordt op 6 december nog een keer herhaald om 22:30 uur. 

Onder andere onze Dutchie Romee Strijd, Taylor Hill, Adriana Lima, Alessandra Ambrioso en Jasmine Tookes, die de fantasy bra van 3 miljoen euro zal dragen, lopen weer mee. We are ready!

Beeld: Getty Images
 

Deel dit artikel
Back to top