Fashion

Dit zijn de meest besproken celeb outfits van de American Music Awards!

De American Music Awards werden vannacht weer uitgereikt in Los Angeles en Gigi Hadid mocht het dit jaar samen met Jay Pharoah presenteren. We zagen de meest uitdagende tot de meest simpele outfits voorbijkomen. 

Selena Gomez zorgde er met haar eenvoudige, rode Prada jurk voor dat alle ogen op haar gericht waren. De zangeres maakte haar elegante outfit af met oorbellen van Cartier en een klassieke paardenstaart. Sexy Chrissy Teigen nam de aandacht al snel over met de enorm lange split in haar jurk. Een slipje dragen was dan ook geen optie. Oeps.. Konden we nu net te veel zien? 

De stoere Halsey was daarentegen de rebel van de AMA’s in een witte one-piece met biker details. Haar korte kapsel maakte het helemaal af. En ook zangeres Lady Gaga ging niet voor een jurk, maar voor een broekpak. Een classy colbert met een diep decolleté, een wijde broek en een hoed; dat is waar de artieste dit jaar voor koos.

Voor de zwangere Ciara was het nog een groot dilemma wat ze moest dragen, maar ze heeft ons enorm verrast met haar look: een nauwsluitende coltrui met een assymetrische onderkant, waardoor haar prachtige benen goed te zien waren. De jurk moest stijlvol en tegelijkertijd comfortabel zijn voor haar buik en dat is gelukt. Ciara was zelf ook erg blij met de keuze. “The dress fit all of my dream goals for dressing my bump.” 

Bekijk hieronder de foto's van de celebrities.


Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top