Fashion

Dit ga je niet geloven: zo gigantisch veel verdienen de sterren

De 30 best verdienende celebs onder 30 jaar zijn bekend gemaakt en de inkomsten van de Kardashians zijn gepubliceerd. Pak maar alvast een stoel want je gaat niet geloven hoeveel sommige sterren verdienen. Kaching!

Taylor Swift heeft afgelopen jaar het ‘luttele’ bedrag van 170 miljoen dollar bij elkaar geharkt. Hiermee was zij de best verdienende artiest onder de 30 jaar. Te bedenken dat wij in Nederland een gemiddeld jaarinkomen hebben 23.200 euro, omgerekend zo’n 24.900 dollar. Taylor verdient dus net zoveel als 6827 Nederlanders, wow!  

De Kardashian-Jenner clan heeft ook niks te klagen over hun inkomen. Gezamenlijk verdienden de Kardashians 122,5 miljoen dollar in één jaar tijd. De gestolen ring van Kim met een waarde van 4,9 miljoen dollar lijkt haast een schijntje van een cent. Ook de jongste Jenner telg, Kylie Jenner, heeft niets te klagen met een inkomen van 18 miljoen dollar per jaar. Dit heeft ze voor het grootste deel te danken aan haar eigen cosmetica merk. 

De 22-jarige JBiebs scoort ook goed in de Forbes lijst met een jaarinkomen van 56 miljoen dollar. Wist je dat Justing Bieber ook nog eens de jongste celeb op de lijst is? Daarmee verdient hij in één jaar tijd meer dan dat wij in ons hele leven zouden verdienen. Wij blijven nog even dromen van zulke bedragen op de rekening en misschien mogen wij in zijn nieuwe paleisje op de Dam wel een keertje op de thee komen?

 

❤️ @kyliejenner

Een foto die is geplaatst door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top