Fashion

Blake Lively prachtig en slank op de rode loper na haar tweede bevalling

Minder dan twee maanden geleden is Blake Lively bevallen van haar tweede dochtertje. En ze is nu voor het eerst na de bevalling weer gespot op een rodeloperevent.

Vorig jaar was Blake direct na de bevalling van haar dochtertje James back-in-shape. Dit ook omdat de knappe blondine een paar maanden na de geboorte weer in bikini op de set werd verwacht. En ook nu lijkt er geen grammetje babyvet meer aan het lichaam van de actrice te kleven.

Engelachtige Blake, ambassadeur van L’Oreal Paris, was afgelopen woensdag aanwezig bij de L’Oreal Paris Women of Worth Celebration 2016 in New York en ze straalt! In een wijde marine jurk met pure, transparante mouwen, verbleekten zelfs Karlie Kloss en Eva Longoria nog naast de prachtige Blake.

Afgelopen maand beviel de Gossip Girl van haar tweede kindje en na een perongelukke onthulling door hubby Ryan Reynolds, kwamen wij erachter dat het knappe koppel opnieuw trotse ouders is geworden van een meisje. Direct na de bevalling werd Blake overigens alweer op killer heels van Christian Louboutin gespot, omdat ze de bruiloft van haar bestie niet wilde missen. Daarna zagen we weinig van de knappe mommy, tot nu. Welkom terug Blake! 
 

Beeld: Getty Images

 

Deel dit artikel
Back to top