Fashion

Acne Studios onthult een nieuw label met Jack Pierson

We zijn nog steeds dol op de trends uit de jaren ’90 en en Zweeds modelabel Acne Studios speelt daar slim op in. De kunst van de Amerikaanse Jack Pierson uit 1994 komt terug met een hele nieuwe lijn en wij geven je een kijkje!

Jack Pierson was al bekend in de modewereld. In het verleden schoot hij campagnes voor Bottega Veneta en fotografeerde hij de handsome Channing Tatum voor de cover van de Britse GQ Style. Over de samenwerking met Acne Studios is Pierson goed te spreken. Hij denkt dat Acne een van de meest dynamische modemerken is en geef hem eens ongelijk.

Acne Studios en Pierson lanceren samen een limited edition collectie van leren tasjes met woorden en zinnen uit eerder werk van de kunstenaar. De clutches komen uit in de kleuren optisch wit, kobalt, gitzwart en rood. Pierson hoopt met deze collectie dieper te gaan. “​If someone buys something from this and feels anything more than ‘lucky or sexy me’. I’d be thrilled.”

Ben je enthousiast en ga je toevallig binnenkort naar New York, Los Angeles, Londen, Tokyo, Stockholm of Parijs? Dan kun je daar de Arty Collab collectie in de Acne Studios winkels vinden. Vanaf vandaag – 17 november – staan de items ook online!


Beeld: Acne Studios

Deel dit artikel
Back to top