Fashion

Mooi of niet? De tweede collectie van Rihanna en Manolo Blahnik

In maart zagen we al een succesvolle schoenencollectie van badass Rihanna in samenwerking met Manolo Blahnik voorbijkomen en she’s back! Op 16 november lanceert ze haar nieuwe lijn: de winter boots.

Het duo kwam eerder met de 'Denim Desserts' collectie en heeft nu de zogenaamde 'Savage' collectie ontworpen. Na de blauwtinten van de vorige collectie worden we bij deze limited edition lijn ondergedompeld met suède en shearling en de kleuren zwart, koffiebruin, kaneel en ivoor. De drie nieuwe exemplaren genaamd de Dominique, de Fallon en de Alexis zijn geïnspireerd door de Timberland boots die Manolo al in 1994 ontwierp. 

Hoeveel de schoenen gaan kosten, moet nog worden bevestigd. Maar we gaan niet uit van een koopje, aangezien er aan de schoenen uit de vorige collectie een prijskaartje hing tussen de 895 en 3995 dollar.

Bekijk hieronder de afbeeldingen van de nieuwe collectie van Rihanna x Manolo. Jennifer Lopez was bij de eerste collectie al verkocht, zoals te zien was in haar videoclip ‘Ain’t your mama’. Jij inmiddels ook?

 

 

 


 

Deel dit artikel
Back to top