Fashion

Wij willen ALLES hebben van IKEA's nieuwe kerstcollectie!

Fashionscene's Michelle is niet alleen dol op mode maar heeft ook een eigen website waar ze schrijft over interieur. Wil jij ook graag dat jouw stulpje er geweldig uitziet en ligt jouw voorkeur qua woonstijl in de Scandinavische hoek? Dan kun je heel wat inspiratie opdoen bij Makeahome.nl. Speciaal voor Fashionscene schrijft Michelle regelmatig een artikel over interieur!

Oké, ik weet dat het een beetje vroeg is maar wat mij betreft kan het niet snel genoeg december zijn. Ik ben dol op de feestdagen: de gezelligheid met vrienden en familie en het heerlijke eten. Ben je nog niet in de stemming, dan zorgt IKEA's nieuwe collectie er wel voor dat je binnen no time niets liever doet dan kerstliedjes aanzetten, een mok warme chocolademelk drinken en de kerstboom optuigen.

Van mooie kerststerren en verlichting om alvast in de sfeer te komen tot inpakpapier en warme sloffen: IKEA heeft voor de feestdagen aan alles gedacht. De tafel is mooi te dekken dankzij een coole servieslijn met bijpassend tafelkleed. Maar er is meer! Natuurlijk ontbreekt leuke versiering voor in de boom niet en kun je zelf aan de slag met kant-en-klaar PEPPARKAKA gemberkoekjes-deeg en de VINTER uitsteekvormpjes.

Toen ik van de week in IKEA in Amsterdam liep, waren ze net bezig met het opzetten van de kerstafdeling dus ik heb zo een vermoeden dat je daar heel snel al kunt shoppen. Op 3 november ligt de collectie officieel in de winkel!

Deel dit artikel
Back to top