Fashion

Dit is jouw kans om op date te gaan met Leonardo DiCaprio

Sinds zijn rollen in Titanic en Romeo + Juliet heeft Leonardo DiCaprio ons hart gestolen. Dat hij het maandelijks gezellig heeft met een ander model en hij soms een half jaar met een lange baard door het leven gaat, nemen we voor lief. Net zo dol op Leo als wij? Dan is dit jouw kans om met hem op date te gaan.

Het enige wat je ervoor moet doen, is 5 pond doneren aan het Home restaurant in Edinburgh. Naast dat dit fancy restaurant 'gewone' gasten ontvangt, eten er regelmatig ook daklozen waarvoor het maaltje is betaald door bezoekers van Home. Daarnaast biedt het restaurant banen aan daklozen en regelt trainingen voor hen om terug te keren in de maatschappij.

Uit de (ongetwijfeld vele) donaties zal een winnaar gekozen worden die samen met Leonardo aan tafel mag zitten om te eten. Ook krijg je een overnachting voor twee met lunch in The George Hotel, mag je 1st class tussen Schotland en Edinburgh reizen en krijg je een champagne en shopping experience ter waarde van 1000 pond bij ROX (dit allemaal overigens wel zonder Leo). Niet verkeerd toch?

Doneren doe je hier!

Deel dit artikel
Back to top