Travel

OUR GIRL IN BARCELONA: Wandelen in een Woody Allen film

Buenos Dias, Marjolein hier vanuit Barcelona! Sinds een jaartje woon ik samen met mijn Finse viking Jasse en Spaanse diva Cookie (ons hondje) in het zonnige Barcelona. Hier houd ik jullie op de hoogte van hotspots, life in Barcelona en fashion momentjes!

Zoals beloofd in mijn vorige blog maak ik nog even mijn vakantie update af :). Ik ben inmiddels alweer terug en druk bezig achter de computer maar ik wil jullie toch nog graag de fijne kiekjes uit Lecce delen. Jeetje wat een geweldige stad is dat zeg, nou ja stadje want het is niet zo groot. Het is echt of je in je Woody Allen film rondloopt, de hele sfeer de gebouwen, de details echt alles is mooi! 

We verbleven in een bed & breakfast genaamd Palazzo Guido, wat een fantastisch mooi hotelletje is. De dame die het runt vertelde ons dat het huis al sinds de 16e eeuw in haar familie is en ik was dus helemaal verliefd op het interieur. Can I move in :)

Zo tijd voor een lekkere bananen chocolade shake 

Lecce is zo mooi, echt een italiaans sprookje. Voor de gelegenheid heb ik mijn favoriete Italiaanse Fendi jurkje aangetrokken.

Tijd voor een leuk fietstochtje naar een lokale mozzarella farm.

Is dit geen gezellige kaasman :)?

De dromerige straatjes in Lecce wanneer de zon onder gaat

Weer terug in Barcelona met mijn favo furry lady voor een dineetje in La Dama, mijn favoriete restaurant in Barcelona

Een hoop lol met mijn liefste vriendje Bob die ik tussen wat meetings door in Amsterdam snel even een knuffel kon geven 

Herfst is de ideale periode om je huid te laten herstellen na een lange zonperiode. Hier onderga ik een cold laser treatment bij KNAP Institute die ook nog eens even wallen kan wegtoveren.

Deel dit artikel
Back to top