Fashion

VIDEO! Zo zien alle kostuum uit de nieuwe Netflix serie The Crown eruit

De serie The Crown is nog niet eens uit en nu al het paradepaardje van Netflix geworden. Met maar liefst 130 miljoen dollar aan budget werd de serie over de jonge jaren uit de regeerperiode van Koningin Elizabeth II de duurste televisieserie die ooit gemaakt is.

Netflix’ nieuwe serie The Crown is vanaf 4 november op te zien en gaat over de jonge jaren van Koningin Elizabeth II. De vrouw werd op haar 25ste koningin toen haar vader King George VI plots overleed en haar prinsessenleven op de kop gezet. Netflix lanceert nu naast de officiële trailer ook een teaser over de kostuums en deze zijn simpelweg fantastisch!

In 1952 besteeg Elizabeth II de Britse troon en we kunnen dan ook prachtige vintage mode in de serie verwachten, maar het is niet alleen op stilistisch vlak dat we niet kunnen wachten op de eerste aflevering. Peter Morgan, die de serie schreef, is namelijk ook de man achter The Queen.

Michele Clapton ontwierp de beeldschonen kostuums voor de serie en komt ook in de teaser aan het woord. Alleen al voor de hoofdcast is er een enorm aantal aan kostuums ontworpen. Maar liefst 350 stukken werden er gemaakt, wat gigantisch is!

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top