Fashion

Dankzij deze ontwerper kun jij nu trouwen als een ware Disneyprinses

Ontwerper Alfred Angelo laat met zijn Disney Fairy Tale bruiloftscollectie menig vrouwenhartje sneller kloppen. Het bruidsmerk presenteerde de volledige voorjaarscollectie van 2017 tijdens de spraakmakende show. 

Terwijl modellen in prachtige kunstwerken, gebaseerd op de welbekende Disneyprinsessen de catwalk over paradeerden, was een soundtrack-mix te horen van liedjes uit onder anderen Belle en het Beest en de Kleine Zeemeermin. Pure nostalgie...
 

 

On the blog: Meet our 2017 @disneyweddings princesses! Click the link in our profile or visit blog.alfredangelo.com for more. #AlfredAngeloLive

Een foto die is geplaatst door Alfred Angelo (@alfredangelobridal) op

 

 

Let it go...

Een foto die door disneyweddings is geplaatst op


Omdat de heer Angelo wel in zijn achterhoofd heeft gehouden dat het om bruidsjurken gaat (en deze traditioneel gezien wit zijn), heeft hij niet voor een gele 'Belle bruidsjurk' en een blauwe 'Assepoester bruidsjurk' gekozen. Alle jurken die werden gepresenteerd waren wit. Wel heeft Angelo de stijl van de Disneyprinsessen doorgevoerd in de ontwerpen. Zo is de jurk van Sneeuwwitje een off shoulder model, vergelijkbaar met wat zij in het sprookje draagt, en is de Ariël jurk strapless en nauwsluitend tot de bovenbenen om vervolgens wijd uit te lopen in klassieke mermaid stijl.
 

 

And we're off! #AlfredAngeloLive

Een foto die door disneyweddings is geplaatst op

 

For the first time ever, meet Mulan!

Een video die is geplaatst door @disneyweddings op


Ook al zijn Mulan, Pocahontas, Ariël en Elza geen echte prinsessen, ook deze sprookjesfiguren worden in de bruiloftscollectie vertegenwoordigd. 

Ben jij een diehard Disney fan of droom je al jaren van de ultieme Disney bruiloft, maar heb je een bijpassende jurk nog niet gevonden? De kunstwerkjes die Alfred Angelo gecreëerd heeft, zullen je zonder twijfel een prinsessengevoel geven. Zeg nou zelf, wie wil er niet als Doornroosje het altaar betreden? Klik hier om de rest van de bruidsjurken te bekijken. 

Deel dit artikel
Back to top