Fashion

De underboob is de nieuwe sideboob!

Lady Gaga, Rihanna, Gigi Hadid en vele andere celebs zijn er al mee gespot. De nieuwe sideboob van het moment is de underboob! Bij deze trend is een stukje van de onderkant van je borsten te zien, met dank aan een weinig verhullende top. You love it or you hate it. 

Eigenlijk is de trend al een tijdje aan de gang. Teyana Taylor bracht de underboob nog eens extra onder aandacht met haar rol in de videoclip 'Fade' van Kanye West. Hierin verscheen zij in een crop top die nauwelijks haar borsten bedekte. Ook tijdens de Yeezy Season 4 show droeg zij een weinig verhullende top. Zelf zegt zij hierover dat dit niet express was, maar dat topjes haar simpelweg zelden passen vanwege haar omvangrijke voorgevel. Het nonchalante van de underboob, is waarom menig celeb fan is. Casual and chill is waarmee de trend door Teyana omschreven wordt. 

Kendall Jenner is in ieder geval fan. 

 

@kendalljenner vía Snapchat #kendalljenner #kendalljennersnapchat

Een foto die is geplaatst door Kendall Jenner Snapchat (@kendalljenner.snap) op

 

Gigi Hadid liet tijdens haar shoot voor Sports Illustrated Swimwear haar underboobs zien.

 

T A H I T I

Een foto die is geplaatst door Gigi Hadid (@gigihadid) op


Ook Nicki Minaj windt er geen doekjes *uhh* beha om. 
 

 

Nicki Minaj knows what's up #underboob

Een foto die is geplaatst door Underboob (@under_boob) op


Evenals Queen B. 

 

 

Ook Miley Cyrus kon deze trend natuurlijk niet ongestoord voorbij laten gaan. 
 

 

Oké, conclusie: de underboob is misschien alleen weggelegd voor celebrities. In ons kikkerlandje zul je gegarandeerd nagekeken worden als je met half ontblote borsten de straten over paradeert. Maar als je op een avondje uit met je vriendinnen eens gek wilt doen, is dit zéker een eyecatcher

Deel dit artikel
Back to top