Fashion

Rosie Huntington-Whiteley, Naomi Campbell en Irina Shayk naakt voor Mariano Vivanco

Het is de droom van menig fotograaf, naaktfoto’s te mogen schieten van de allergrootsten der aarde. Voor Mariano Vivanco gingen deze modellen en sterren maar wat graag uit de kleren.

Fotograaf Mariano Vivanco verzamelden een aantal van ’s werelds beroemdste gezichten uit de fashion biz en kiekte voor zijn project sterren als Lady Gaga en Rihanna. Maar ook supermodellen als Naomi Campbell, Irina Shayk en Rosie Huntington-Whiteley lieten zich graag portretteren voor het 224-pagina tellende boek van Mariano Vivanco.

In ‘Portraits Nudes Flower’ verbeeld de fotograaf zijn passie voor bloemen die bloeien in de meest kleurrijke vormen. Deze staan in het boek tegenover de zwart-wit beelden van de modellen. Het boek is een verzamelwerk van vijftien jaar aan werk en zijn fascinatie voor bloemen.

Hoewel Mariano Vivanco al menig beroemd gezicht voor zijn camera heeft gehad blijft er natuurlijk altijd wat te wensen over. Zo had de fotograaf graag Marilyn Monroe en Cleopatra gefotografeerd, maar heeft hij ook actrice Cate Blanchett hoog op zijn lijstje staan.

Bekijk een aantal beelden uit Portaits Nudes Flowers by Mariano Vivanco hieronder.

Deel dit artikel
Back to top