Fashion

Shawls bewonderen én maken met POM Amsterdam en NIVEA!

De naam POM Amsterdam doet vast een belletje bij je rinkelen: het merk werd in 2011 opgericht door de zussen Liesbeth en Violet Lotgering en staat bekend om haar prachtige shawls. Al snel was de Bijenkorf overstag, daar zijn de producten al een aantal jaar te koop, en inmiddels worden de shawls verkocht in meer dan 500 winkels in Europa.

Na een samenwerking met het Rijksmuseum, KLM en dance4life sloot POM Amsterdam laatst de handen ineen met NIVEA. Het huidverzorgingsmerk heeft een heerlijk nieuw verzorgingsproduct voor onder de douche genaamd NIVEA Silk Mousse en vond in POM Amsterdam dan ook de ideale partner om het product in het zonnetje te zetten.

"Het belangrijkste van een shawl is dat deze comfortabel aanvoelt op de huid. We kennen de zachte verzorging van NIVEA al sinds onze jeugd. Dat is het gevoel dat we ook willen voor onze shawls. Zachtheid, comfort en kwaliteit; die eigenschappen van NIVEA zijn een absolute match met POM Amsterdam", aldus Liesbeth van POM Amsterdam. 

De shawl die het merk ontwierp voor deze speciale samenwerking heeft de zachtheid van zijde en luchtigheid van katoen omdat het gemaakt is van cupro (cellulose van katoen). Het design is natuurlijk geïnspireerd op NIVEA Silk Mousse zonder dat het te overduidelijk is en is tegelijkertijd heel POM Amsterdam. Denk een bonte print van grachtenpanden, vlinders, flacons, fietsen, veren en bloemen.

Om de samenwerking te vieren, werd Fashionscene uitgenodigd in het atelier en de winkel van POM Amsterdam. Onder het genot van een heerlijke lunch mochten we de speciale limited edition POM Amsterdam Shawl bewonderen, de heerlijke geuren van NIVEA Silk Mousse ruiken en zelf een shawl samenstellen. 

Bekijk hieronder foto's van het evenement en daaronder foto's van het resultaat van de samenwerking. Wist je trouwens ook al dat POM Amsterdam ook superleuke kussentjes en plaids maakt? Bewonder die hier!

Deel dit artikel
Back to top