Travel

Our Girl In Barcelona: nieuwe zonnebril & back to the gym!

Buenos Dias, Marjolein hier vanuit Barcelona! Sinds een jaartje woon ik samen met mijn Finse viking Jasse en Spaanse diva Cookie (ons hondje) in het zonnige Barcelona. Hier houd ik jullie op de hoogte van hotspots, life in Barcelona en fashion momentjes!

Het is weer tijd voor een nieuwe blog update! Deze keer ietsje korter want het was super druk met werk. Over een kleine twee weekjes ga ik een weekje op vakantie naar Puglia, Italië dus daar ga ik zeker wat mooie plaatjes schieten.


Ik ben weer begonnen aan mijn gym routine. 2 x per week ga ik hier naar HITT class, waar je in 25 minuten helemaal afgemaakt wordt en verder ga ik 2 keer per week een half uurtje rennen. Ik heb laatst body ballet geprobeerd want ik zag mezelf al zwieren a la Doutzen maar ik kreeg helaas m´n been niet eens op de barre hahahaha dus dat sla ik dan maar over.


Het is nog steeds stralend weer hier iedere dag en deze huisjes vind ik zo mooi, lijken wel teddybeertjes op de muur.


Hier zijn we onderweg naar Mies van der Rohe. Een heel klein museum waar de originele Barcelona chair staat. Echt een aanrader. Het is klein maar de architectuur van het gebouw is prachtig en het is een leuk uitje.


De Barcelona chairs, we gaan elk jaar wel een keertje daar heen omdat we het zo mooi en tranquillo vinden.


Fotootje door Jasse gemaakt, deze is van vorig jaar toen we stiekem een shoot hebben gedaan daar :).

Tijd voor Mosselen yummie. Hier zijn we aan het eten bij Cherie, een super leuk en trendy restaurant in het centrum. En de tapas en mosselen zijn er dus heerlijk...


Afgelopen weekend zijn we even de stad in geweest en deze prachtige courtyard is onderdeel van de Prada winkel. Ga dus zeker even de winkel bekijken als je hier bent al is het alleen maar voor de architectuur.


Tapas moet gebalanceerd worden met een healthy salade de volgende dag :)


Afgelopen zondag heb ik even de tijd kunnen vinden voor een paar uurtjes bij het zwembad in de gym. Joepie!

Oh and last but not least een nieuwe zonnebril :))))) Helemaal verliefd op deze cat eyes van Stella!

Nu weer snel achter de computer :) Tot over 2 weekjes.

Deel dit artikel
Back to top